• WAT KLANTEN ZEGGEN

  • OOK BETER IN BEELD MET JE BEDRIJF?

Referenties

Goede aanbevelingen zijn niet zomaar aanbevelingen. Neem ze maar eens door.

Frank heeft in de aanloop naar het uiteindelijke ontwerp meerdere sessies met mij gehad om gevoel te krijgen bij de bedoeling van mijn bedrijf. Meerdere ontwerpen zijn door hem succesvol ontwikkeld. Als het nog niet precies was wat ik wilde ging hij weer opnieuw aan de slag. Deadlines werden nagekomen door Frank en er is altijd laagdrempelig contact geweest.

Als Frank het met een suggestie mijnerzijds niet eens was, aarzelde hij niet om dit te zeggen. Zijn servicegerichte én professionele houding hebben uiteindelijk ervoor gezorgd dat ik een fantastisch beeldmerk voor mijn zorgonderneming heb gekregen waar ik inmiddels al veel lovende reacties op gekregen heb.

Jos van Mulken,
Oprichter Twende.nu

Qualifications that apply to Frank are without any doubt ‘dedicated’, ‘skillful’ and ‘creative’. In the years that he worked for my agency he proved to be always there when needed and performing beyond expectation. Not only did he come up with the most convincing art & design solutions for demanding clients, he also made sure to deliver in time. Which made him the biggest stress killer in our team. Hire him and you won’t be sorry. Frank is not only a very gifted designer, but a professional Mac artworker too. And above that: a really nice guy!

Bert van der Neut,
Owner / Creative director
SEC * Strategie en Creatie

Frank weet waar het om draait: impact! En dat zie je in zijn design. Conceptueel staat hij zijn mannetje. Is bovendien uiterst flexibel als het echt even moet.

Bart Waterschoot,
Strateeg / Eigenaar Aangenaam Anders

Frank en ik werken al jaren samen op het gebied van webdesign, hij als vormgever van creatieve concepten voor websites, logo’s en huisstijlen, ik als webdeveloper. Frank is een professional, maakt super ontwerpen en is ook nog eens zeer prettig in de omgang!

Erik Daniels,
Webdesigner Medication Webdesign