Over ons

 

WIE BEN IK?

Als persoon achter Impact Design stel ik me graag even voor. Mijn naam is Frank Raemaekers en help ondernemers met grafische oplossingen, online en offline.
Sinds 2002 ben ik vol enthousiasme fulltime met mijn bedrijf Impact Design aan de slag. Daarvoor heb ik, na het afronden van het Grafisch Lyceum Eindhoven en SCC (int. School voor Commerciële Communicatie in Amsterdam), zes jaar gewerkt en ruimschoots ervaring opgedaan bij gerenommeerde reclamebureaus in Eindhoven, Breda en Amsterdam.

Wil je ook samenwerken met Impact Design als creatief partner?
Stuur een mail of bel voor een vrijblijvende kennismaking.

frank-uitsnede300x300

BEN JIJ EEN GEDREVEN ONDERNEMER EN WIL JE BETER IN BEELD KOMEN?

Impact Design is beter in beeld. Ik bedenk creatieve concepten en werk deze uit waardoor het product, merk of dienst de uitstraling heeft die erbij past.

De voordelen van Impact Design als creatief partner:

• Creatie online èn offline
• Korte, directe lijnen
• Toegankelijk en transparant
• Ervaren en professioneel
• Scherp tarief en transparant
• Resultaatgericht

Heb je het idee dat jouw bedrijf beter in beeld kan komen en kom je er niet uit? Neem contact met me op!

Concept & creatie
Grafische vormgeving
Webdesign & webdevelopment
Online magazines
MarCom & design
Partner in social media

M

DE IDEALE MIX OM
BETER IN BEELD TE KOMEN

CONCEPT & CREATIE

Wat we doe is best uiteenlopend. Maar waar het uiteindelijk steeds op neerkomt, is het bedenken van een goed idee, uitgewerkt in een pakkende uiting met de ‘look & feel’ die past. Op social media of het ontwikkelen van een pakkende campagne. 0nline en offline!

ONLINE BETER IN BEELD

Een website bouwen vergt meer dan alleen een gebruiksvriendelijk cms (content management systeem). Een goede website of webshop begint met een goed design. Doordachte zoekmachine-optimalisatie zorgt vervolgens dat de website goed gevonden wordt.

MARKETING & DESIGN

Het ontwerpen en opmaken van grafische producten, websites en (online) magazines. Volgens huisstijl, en communicatie-uitingen kunnen we direct online plaatsen. Op de site, webshop of social media.